Menu

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

Dokter Spanjaardweg 4b

8025BT Zwolle

 

Derk Jan Poel

06-83944555

derkjan@kerkindebuurt.nl

 

Peter Wierenga

06-28143918

peter@kerkindebuurt.nl

Nieuwsbrief

Maandelijkse tips en inspiratie ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, onderaan de pagina.

Over kerk in de buurt

De kerk is missionair of ze is niet! Doordrongen van het goede nieuws zoekt ze steeds naar nieuwe manieren om dit door onze levens te delen. Woorden en concrete daden gaan daarbij hand in hand. De liefde van en voor Christus en mensen is wat ons daarin drijft.

We vieren samen het Goede leven en we delen het met elkaar en met de mensen in onze buurt. Dat doen we samen en ieder op onze eigen plek. Zo zijn we de handen en voeten van Christus op aarde. In onze gemeenschap proef je al iets van het Goede leven. Soms heel nadrukkelijk, vaker nog heel voorzichtig.

In de kerk leren en oefenen we om in het leven van zondag naar maandag, in de ontmoeting met anderen, iets van het Goede leven te delen. Het werk van onze ouderlingen en diakenen is er op gericht om ons daarin te ondersteunen ons daarin voor te gaan.

Zo vieren, delen en genieten we van het Goede leven. In al zijn kwetsbaarheid. Maar ook in het besef dat wanneer de kerk het meest vitaal is wanneer ze de bloei van de samenleving voor ogen heeft.

Kerk in de buurt is

Derk Jan Poel

Teamleden van Kerk in de buurt